ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΠΑΡ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πηγή: Fosphotos
 

Μα, είναι δυνατόν να τον περνάνε για τόσο, μα τόσο μαλάκα τον κόσμο; Τελικά, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πράγματι τον περνάνε για πολύ, μα τόσο πολύ μαλάκα τον κόσμο. Και επειδή οι πολιτικοί δεν είναι κορόιδα, αυτή είναι η αλήθεια. Ότι ο κόσμος είναι κορόιδο.

“Θα στήριζα την κυβέρνηση του Σύριζα μ' άλλον αρχηγό, όχι τον Τσίπρα”. Το είπε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός, του νέου κόμματος “Τελεία”.

Του ζήτησε κανείς από τον Σύριζα να τους στηρίξει ο Γκλέτσος; Όχι, κανείς. Τότε γιατί το λέει; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή είναι πολιτικός. Και επειδή απευθύνεται στον κόσμο. Τι θα πει γιατί το είπε ο Τελείας; Επειδή έχει αρχίσει κι αυτός να κάνει παιχνίδι.

Συνεχίζουμε την κουβέντα στα σοβαρά. Πάντα. Προτείνω στον Σύριζα να αλλάξει αρχηγό. Ο Απόστολος Γκλέτσος ό, τι λέει το εννοεί. Κι όχι μόνον να αλλάξουν τον Τσίπρα αν θέλουν την στήριξη του δημάρχου Στυλίδας. Δεν φθάνει αυτό.

Ο Σύριζα να ρωτήσει πρώτα τον Γκλέτσο ποιον αρχηγό θέλει ο πρώην ηθοποιός. Μην κάνει τη μαλακία ο Σύριζα και βάλει αρχηγό, νέο αρχηγό που δεν τον γουστάρει ο Γκλέτσος. Γιατί πάλι δεν θα τους στηρίξει.

Χθες άγρια μεσάνυχτα τι ήθελε σε μπαρ της Στυλίδας ο Αλέξης Τσίπρας;

Διαβάστε ακόμα:

Ο άνθρωπος που καθοδηγεί τον Τσίπρα