ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ξαφνικά και απρόοπτα πέθανε ο 67χρονος Γιώργος Πέτσος, πολιτικός της μεταχουντικής Ελλάδος και υπουργός σε κυβερνήσεις του φέξε μου και γλύστρησα σοσιαλιστικού κινήματος του Ανδρέα Παπανδρέου. Ένας καραμπινάτος δεξιός που ήθελε κι αυτός να αλλάξει την Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Θα μου πεις τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται αμέσως μετά το θάνατο ενός ανθρώπου.
Όχι, κύριε. Τώρα λέγονται. Στο φινάλε δεν κρίνω τον θανόντα σαν άνθρωπο στην προσωπική του ζωή, ούτε απατεώνα πολιτικό τον λέω. Θυμίζω απλά ότι το αδιάλλακτο και επαναστατικό ΠΑΣΟΚ είχε στη σύνθεσή του και άτομα σαν τον Γιώργο Πέτρο, αξιοπρεπής, χαμηλών τόνων, όμως από ικανότητες σχεδόν μηδενικές.
Κι όμως! Ένας μέτριος δικηγόρος, ο Πέτσος, από την Έδεσσα, έγινε υπουργός και υφυπουργός σε 5 υπουργεία. Με το ΠΑΣΟΚ της... αλλαγής και του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας. Το μπαλαμούτι στον κοσμάκη. Και επίσης ο Πέτσος κάποιο φεγγάρι, πάλι επί ΠΑΣΟΚ, ήταν το γενικό κουμάντο στον ΟΣΕ. Τον... άλλαξε κι αυτόν, τον μετασχημάτισε, δηλαδή κατέστρεψε τους ελληνικούς σιδηρόδρομους.
Τι μας περιμένει με τον Σύριζα! Πόσοι Πέτσοι, πόσοι πέτσινοι μεταρρυθμιστές και επαναστάτες θα μας αλλάξουν τα κατσαπουτσάλευρα.
Διαβάστε ακόμα:

