ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΕΣ!

Πηγή: Fosphotos
 

Δεν έχει ξαναγίνει. Ο πλανήτης ολόκληρος παρακολουθεί τις ψηφοφορίες στην Βουλή των Ελλήνων. Το έργο μοιάζει με ανέκδοτο. Κάποιος κάνει την πλάκα του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μείζον παγκόσμιο, συμπαντικό θέμα αν η Ελλάδα θα βγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν θα κάνει πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με τη λογική οι εκλογές δεν θα γίνουν. Δεν μπορεί, δηλαδή, το σύμπαν της γης να ενδιαφέρεται προκειμένου να αποφύγει τις εκλογές η Ελλάδα και να κερδίσει την παρτίδα ο Τσίπρας, ο νικητής της πρώτης ψηφοφοριακής αναμέτρησης. Κάτι θα γίνει, κάτι θα κανονιστεί και τελικά ο Δήμας θα γίνει πρόεδρος. Αυτό λέει η λογική.

Μουδιασμένη η κυβερνητική πλευρά, με τα 160 “Ναι”. Περίμενε περισσότερα, μέχρι 165. Ο Σύριζα με 135 “παρών” λέει τα μεταχειρισμένα. Ότι τη λύση θα τη δώσει ο λαός. Όπως, δηλαδή, τη λύση την είχε δώσει ο λαός στις δύο εκλογικές μάχες του 2012, αλλά και στις εκλογές του 2009. Το ίδιο θα κάνει ο λαός και στις εκλογές το 2015. Αυτός θα καθαρίσει, ο λαός.

Δεξαμενή ψήφων για να πάρουν κι άλλα “Ναι” στις επόμενες ψηφοφορίες είναι οι βουλευτές της Δημάρ και των Ανέλ.

Ο Μπούκουρας της Χρυσής Αυγής αποφυλακίστηκε αλλά δεν ψήφισε. Θα το κάνει στο β' γύρο και μάλλον θα πει το “Ναι”. Φοβερά πράγματα. Θα μας σώσει ο Μπούκουρας. Η γη όλη περιμένει τι θα ψηφίσουν οι Μπούκουρες.

Προς το παρόν κάτι τελευταίο. Για πρώτη φορά είδαμε όλη τη Βουλή! Κάθε γωνιά της, όχι μονάχα τον ομιλητή. Γιατί; Επειδή ήταν όλοι εκεί. Μέχρι σήμερα δεν ήθελαν να δείχνουν την άδεια Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

Ενα μπουρδέλο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας