ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

O Aντώνης Σαμαράς είναι σίγουρος για την εκλογή Δήμα. Άρα δεν πάμε σε εκλογές και άρα το κόμμα δεν τίθεται σε προεκλογική ετοιμότητα. Πως εξηγείται, όμως το φαινόμενο δεκάδες κομματικά στελέχη που έχουν διοριστεί σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους για να θέσουν υποψηφιότητα. Μερικά παραδείγματα.

Τη Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης έκανε δεκτές τις παραιτήσεις, των προέδρων του ΟΚΑΝΑ Μιχάλη Κατρίνη και του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Ο κ. Κατρίνης θα πολιτευθεί στο νομό Ηλείας, όπου και στο παρελθόν είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ, και ο κ. Παπαγιαννίδης στο νομό Λέσβου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας αποδέχτηκε την παραίτηση του Άγγελου Τόλκα από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ).

Παραιτούνται επίσης ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος ,ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, καθώς και ο Γραμματέας Επικοινωνίας, Γιάννης Παναγιωτόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ και τέως υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος.

Όμως και πολλοί βουλευτές της κυβερνητικής πτέρυγας, παρότι επισήμως εμφανίζονται αισιόδοξοι για την εκλογή Δήμα, εν τούτοις έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες τους για τις εκλογές, κλείνοντας αίθουσες ξενοδοχείων για τις κεντρικές ομιλίες τους και τυπογραφεία για το έντυπο υλικό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Το κοινό σημείο της Σπυροπούλου με τον Κουβέλη