ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

πηγή: Fosphotos
 

Μετά τον Καρατζαφέρη του Λαός θα 'ρθει η σειρά του Καμμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Βαρέθηκε να το ακούει αυτό όποιος κινείται στο παρασκήνιο της κομματικής
πιάτσας. Μια στιγμή. Μην γίνει καμμία παρεξήγηση.

Αυτά τα λέγανε από την πλευρά της κυβέρνησης. Της ΝΔ. Πριν μπούμε στο ψητό, είναι απαραίτητο να τονιστεί το εξής από πλευράς αποδυτηριάκια. Δεν είναι καθόλου τιμητικό να λες “Θα βγάλω στη φόρα βρωμιές του τάδε διότι με ενοχλεί”. Όχι, κύριε. Αν έχεις κάτι σε βάρος αρχηγού κόμματος μάλιστα, τότε έχεις υποχρέωση να το καταγγείλεις.

Παρακάτω. Ο Πάνος Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά εδώ και πολλές εβδομάδες ότι οι “ψιθυριστές” τον απειλούν με αποκαλύψεις προσωπικές σε βάρος του. Δεν είναι τυχαίο ότι στη συνέντευξη με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη αντεπιτέθηκε. Δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτά για οφσόρ εταιρείες δεν με ακουμπάνε.

Κάτι συμβαίνει. Φαίνεται πως στο σημάδι είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Σου λέω τι λέγεται. Φοβερά πράγματα. Ότι ο Τέρενς Κουίκ χρωστάει 1,2 εκ. ευρώ. Ένας άλλος, επίσης βουλευτής των Ανέλ, είναι ανοικτός 1,7 εκ. Ότι ο Μελάς σα γιατρός δεν έκοβε αποδείξεις.

Ένα σωρό πράγματα ακούς. Κι αυτοί που τα “ψιθυρίζουν” λένε ότι μιλάνε με στοιχεία. Με χαρτιά. Και μέσα σ' όλα ότι έχουν γυμνές φωτογραφίες βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τι απ' όλα είναι αλήθεια;

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβεται πίσω από τη δωροδοκία του Χαϊκάλη