ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

Αληθινή ιστορία. Και σημερινή. Ο μέχρι τον περασμένο Αύγουστο υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, δηλαδή της υποτιθέμενης στα χαρτιά και στα λόγια αριστερής κυβέρνησης, ήταν ο δεξιός Εμανουέλ Μακρόν, ετών 39, παντρεμένος εδώ και οκτώ χρόνια, με την 59χρονη πρώην καθηγήτρια του Μπριτζίτ Τρονιέ. Αξίζει να πούμε δυο μονάχα κουβέντες για τον πρώην τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν, που γεννήθηκε σα σήμερα, 21 Δεκεμβρίου, το 1977.

Μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη είναι η καθηγήτρια φιλολογίας, με την οποία τρελαίνεται ο 17χρονος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δεν κρατιότανε, επέμεινε να σχετιστεί με την κυρία και το πράμα πήρε δημοσιότητα. Γι’ αυτό το λόγο ο Μανωλάκης εκδιώχθηκε από το λύκειο της επαρχιακής πόλης του και συνέχισε σε σχολείο του Παρισιού.

Λατρεύει τη μουσική ο Μακρόν, παίζει πιάνο και είναι κλάσεως χορευτής. Παρά το πτυχίο φιλοσοφίας του ο τύπος ασχολείται με το χρήμα. Και ενώ είναι φιλελεύθερος, υπέρ της ελεύθερης αγοράς, στα 24 του γίνεται μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος. Εκεί τον γνώρισε και εκτίμησε τα προσόντα του αυτή η ποντικομαμή ο Φρανσουά Ωλάντ, που το 2012 κέρδισε στις εκλογές τον Σαρκοζί.

Ο Μακρόν παραμένει ερωτευμένος με την γιαγιά Μπριτζίτ, την σύζυγό του, την γιαγιά στα παιδιά των παιδιών της από τον πρώτο της γάμο. Εργαζόταν στην τράπεζα των Rothschild και παράλληλα ήταν σύμβουλος στα οικονομικά θέματα του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ.

Σοσιαλιστική κυβέρνηση, δηλαδή κυβέρνηση που στηρίζεται στο σοσιαλιστικό κόμμα έχει η Γαλλία, αλλά υπουργό οικονομικών τον Εμανουέλ Μακρόν τον άνθρωπο του κεφαλαίου, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των τραπεζών, που δεν κρύβεται. Είναι υπέρ της σκληρής λιτότητας. Δεν γνωρίζω αν εφαρμόζει τη λιτότητα και στο κρεβάτι με την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη του σύζυγο ο Μακρόν που θα κατεβεί υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας το 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Από μαλακία έστησαν στον τοίχο τον Ζουράρι