ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

πηγή: Fosphotos
 

Τι βλέπαμε μέχρι σήμερα; Τον Σύριζα να μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις πρόωρες εκλογές και να εξαντλεί όλη τη δύναμη πυρός του προκειμένου να μην εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας ο Δήμας. Από την άλλη βλέπαμε τον Σαμαρά να κάνει τα πάντα για να μη φθάσουμε στις εκλογές.

Ε, λοιπόν, το σκηνικό άλλαξε, σου λέει υπεύθυνα ο αποδυτηριάκιας. Κανονική ανατροπή! Ο Σαμαράς τραβάει ντουγρού για εκλογές και ό,τι κάτσει. Ποιος Σύριζας, σου λέει. Και να χάσω τις εκλογές, ο Τσίπρας δεν θα αντέξει. Ούτε δυο μήνες δεν θα μπορέσει να κρατηθεί στην κυβέρνηση. Θα του αλλάξουν τα κατσαπουτσάλευρα οι δανειστές.

Πραγματικά, όλοι βλέπουνε έναν αλλοιώτικο Σαμαρά. Ναι, ρε, να πάμε για εκλογές, λέει, σήμερα. Γιατί; Επειδή δεν τον παίρνει να κυνηγάει το απίθανο. Δεν τον συμφέρει, δηλαδή, να καθυστερήσουν οι εκλογές, να βρεθεί μια «συμβιβαστική» λύση, που θα αποτρέπει τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, κι αυτός, ο πρωθυπουργός να είναι σε διαρκή αμφισβήτηση. Και πάνω στην κόψη του ξυραφιού.

Ο Σύριζα; Δεν θέλει εκλογές! Ένας προβληματισμός περίεργος και ολότελα ...καθυστερημένος έχει μπουκάρει στο επιτελείο του Τσίπρα. Πού πάμε; Ο Σαμαράς δεν έχει υπογράψει ακόμα τα χαρτιά με την τρόϊκα κι αν κερδίσουμε τις εκλογές, τη βρωμοδουλειά θα την κάνουμε εμείς.

Ο Βενιζέλος, άλλωστε, το είπε στον Τσίπρα: «Αλέξη, θα σε γαμήσουν οι δανειστές». Το πήδημα που θα φάει από τις αγορές έχει τουμπάρει το σκηνικό στον Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Δήμητρα Λιάνη έβαλε στήθος εναντίον του Γιωργάκη!