ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ

 

Χωρίς προλόγους και εισαγωγικές μπούρδες. Τσιμουδιά ο αποδυτηριάκιας, απλά παραθέτω δηλώσεις επώνυμων μισθοφόρων της κομματοκρατίας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πολιτική αθλιότητα, θα κάνω μήνυση στον Χαϊκάλη.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν φοβόμαστε καμμία μήνυση, κι εγώ θα κάνω μήνυση για ψευδή καταμήνυση στον πρωθυπουργό.

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ: Υπόνοιες χρηματισμού για όσους καταψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά ψήφισαν τον Δήμα, αυτοί οι βουλευτές να απέχουν απ' άλλες
ψηφοφορίες στη Βουλή.

ΛΥΚΟΥΔΗΣ (για τους δύο πρώην συντρόφους του): Είστε πολιτικά σκουλήκια.

ΨΑΡΙΑΝΟΣ (για τους δύο πρώην συντρόφους του): Είστε άθλιοι και ξευτυλισμένοι.

ΑΗΔΟΝΗΣ: Μου αφαιρέσατε το δικαίωμα της δημοκρατίας, θα σας τσακίσω.

ΠΑΣΟΚ: Αυτοί (οι πρώην πασόκοι και δημαρίτες) είναι περιφερόμενοι καιροσκόποι.

ΡΕΠΟΥΣΗ: Περίεργο! Όλες οι απόπειρες δωροδοκίας έγιναν σε βουλευτές του Καμμένου, στην Δημάρ καμμία. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

ΜΟΙΡΑΣ (Γραμματέας των Ανέλ): Δικαιολογημένο το έμμεσο έστω παράπονο σας, κυρία Ρεπούση προς τους μεσάζοντες, πράγματι έπρεπε να συνωστιστούν (οι μεσάζοντες)
έξω από την πόρτα της Δημάρ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ηθοποιός, αριστερός): Ο Χαϊκάλης δεν είναι σοβαρό άτομο. Ποτέ σε κανένα τομέα της δραστηριότητάς του έχει σοβαρότητα.

Άφησα για τελευταίο την ανάρτηση που έκανε στο facebook η κόρη του πρώην βουλευτή των Ανέλ και ανεξάρτητου σήμερα Βασίλη Καπερνάρου. Τι έγραψε το κοριτσάκι;

“Η Ελλάδα κοντεύει να διαλυθεί για την εκλογή ενός τύπου, του οποίου η μόνη αρμοδιότητα είναι να ακούει τα κάλαντα”.

Απέφυγε ο αποδυτηριάκιας τα σχόλια. Παρέθεσα μονάχα δηλώσεις. Θα πω τούτο μονάχα. Θα πέσει ξύλο. Πολύ ξύλο στην Βουλή. Δεν γίνεται εκεί που την έχουν φθάσει
τη δουλειά. Δεν γίνεται. Ο ένας θα ξεσκίσει τον άλλον όταν τον βγάζει πουλημένο. Φιλιπίνες θα γίνει η Βουλή. Απ' έξω Σύριοι και μέσα Φιλιπινέζοι.

Διαβάστε ακόμα:

«Μούτρα» της πιάτσας δίπλα στους αρχηγούς κομμάτων