ΤΑ ΣΙΝΙΕ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

 

Μία άλλη κομψή κυρία, μετά τη Ραχήλ Μακρή, η 44χρονη δικηγόρος, η Θεοδώρα Τζάκρη φλερτάρει πολύ με τον Σύριζα. Ήδη, όμως, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έβαλε βέτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να συνεργαστεί με πρόσωπα, δυνάμεις και συσπειρώσεις που έχουν ευθύνες στην ψήφιση και εφαρμογή νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών, δήλωσε στην Αυγή της Κυριακής ο αρχηγός της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Και φωτογράφισε όχι μόνο την Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά και τη Λούκα Κατσέλλη. Δεν μας χέζεις ρε Λαφαζάνη! Η κυρία μετράει θα σου πει ο Αλέξης.

Το Νοέμβριο του 2012 η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη ψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοβουλία που χαιρέτισε ο Αλέξης Τσίπρας με έναν πρωτόπυπο τρόπο.

Διακήρυξε ότι δεν τον ενοχλεί εάν οι βουλευτές «...φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια και ταγεράκι ροζ ή πορτοκαλί», αρκεί να αντιτάσσονται στα μνημόνια.

Μάλιστα, δεν δίστασε να προσωποποιήσει τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας, λέγοντας ότι η παράταξή του είχε ένα μεγάλο, ηθικής βαρύτητας, κέρδος, δηλαδή μία βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η οποία τόλμησε να συνταχθεί με την αντιπολίτευση.

Στα 44 χρόνια της, η δικηγόρος από την Πέλλα που εκλέγεται από το 2004, δείχνει έτοιμη να μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και οι συμπατριώτες της δεν φαίνονται πρόθυμοι να την ακολουθήσουν.

Θα μπορούσε, όμως, όπως λένε συνεργάτες της, να επιστρέψει στη δικηγορία, τα έσοδα από την οποία της επέτρεπαν να ικανοποιεί και τα πιο πανάκριβα γούστα της. Τα σινιέ συνολάκια και τις δωδεκάποντες γόβες, με τις οποίες χόρευε τη Σαρακίνα.

«Πάντα έτσι ντυνόταν η Θεοδώρα, δεν περίμενε να γίνει υφυπουργός για να μάθει την Prada και τον Valentino. Πριν από την πολιτική ήταν επιτυχημένη δικηγόρος και προφανώς, είχε ήδη την οικονομική άνεση για να υποστηρίζει τα ακριβά της γούστα».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι βάζουν εμπόδια στο φλερτ της Ραχήλ με τον Τσίπρα