ΑΣΤΟΝΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο GEORGE

πηγή: Fosphotos
 

Γιατί τα βάζουν με τον Γιώργο Παπανδρέου; Ακαταλαβίστικο. Και εντελώς αντιδημοκρατικό. Το πιο αλλόκοτο είναι ότι τον κατηγορούν για ...διασπαστή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι επιδιώκει να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Μαλακίες λένε.

Ο πρώην πρωθυπουργός από το 2011 είναι ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ. Άρα, δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν το κόμμα του, δεν είναι πλέον. Άρα, όταν ένας πολιτικός φεύγει, ξεφεύγει απ' εκεί που δεν τον εκπροσωπεί ο χώρος, είναι επόμενο να αναζητήσει άλλον χώρο.

Δεν είναι, λοιπόν, προς κατηγορία ο Γιώργος που φεύγει, αλλά το ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να τον κρατήσει.

Ύστερα είναι το προσωπικόν του πράγματος. Παπανδρέου είναι αυτός. Και το κόμμα, λέω το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ούτε σοσιαλιστικό, ούτε δημοκρατικό, ούτε καμμία άλλη μαλακία. Είναι προσωπικό. Όλα τα κόμματα είναι προσωπικά. Του αρχηγού προσωπικά. Όλοι οι άλλοι είναι της προσκολλήσεως. Ρωτάς, λοιπόν, αν μπορεί να μείνει σ' ένα κόμμα ο Γιώργος που δεν είναι πλέον αρχηγός; Που ήτανε αρχηγός και σήμερα δεν είναι.

Άστονα να φάει το κεφάλι του τον Γιωργάκη. Αυτό έπρεπε να πούνε όλοι όσοι τον κατηγοράνε για διασπαστή. Αν τώρα ο George έχει τύχη με το νέο κόμμα, τότε είναι να τα βάψουμε μαύρα. Γιατί υπάρχουν δίπλα μας ψηφοφόροι του Παπανδρέου. Αυτό να λέμε, όχι να τα βάλουμε με τον ίδιον τον ημιφαλακρό πράκτορα.

Διαβάστε ακόμα:

Οι γυναίκες που έφτυσαν τον Γιωργάκη