ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΤΑΝΙΣΗ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ

 

Απογοητευτικό. Υποψήφια με το νέο κόμμα, το “Τελεία” του Απόστολου Γκλέτσου, η κυρία Κατερίνα Στανίση. Έτσι δεν ξεκινάει το κόμμα “Τελεία” αλλά εκείνο με όνομα “Τελεία και Παύλα”.

Να το πούμε απότομα και χοντρά. Ο δήμαρχος Στυλίδος, πρώην ηθοποιός, αφού πέρασε από το ΚΚΕ από το οποίο αποστασιοποιήθηκε, έδωσε την εικόνα του πολιτικοποιημένου και
δυναμικού λαϊκιστή. Και κάποια στιγμή, σύνηθες στις κοινωνικές κρίσεις, όπου ο καθένας από το πουθενά βρίσκει την ευκαιρία να κάνει το κόμμα, έτσι κι αυτός έκανε το “Τελεία”.

Τι σχέση έχει η καψουροτραγουδίστρια κυρία Κατερίνα Στανίση, δίχως πολιτικό και κομματικό παρελθόν, σε κόμμα που υπόσχεται ανατροπές και ρήξη με το κατεστημένο, κι άλλες τέτοιες προσφιλείς μπούρδες; Μια χαρά κορίτσι είναι η μεγαλοκοπέλλα Κατερίνα Στανίση, πολύ καλή στη δουλειά της, άλλο αν έχει κεσάτια σήμερα το τραγούδι. Πού, όμως, κολλάει με την πολιτική, με τη σωτηρία της χώρας; Πλάκα κάνουμε. Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει πλάκα όταν με τη Στανίση θέλει να τα βάλει με τον Τσίπρα. Φαιδρό. Γραφικό.

Όπως παρόμοιο ήταν εκείνο πριν χρόνια με το Λαός του Καρατζαφέρη που μαζύ με τους παικταράδες Βορίδη, Άδωνη και σία είχε κατεβάσει μια ανύπαρκτη σκυλοτραγουδίστρια,
μια κάποια κυρία Έφη Σαρρή.

Διαβάστε ακόμα:

Μπλακ άουτ μνήμης ο Σαμαράς με ΔΕΗ