ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Ο αποδυτηριάκιας είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που μίλησε για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Επειδή οι αρχηγοί των κομμάτων μιλούσαν ποδοσφαιρικά, όχι πολιτικά. Επειδή ο κόσμος, στη μεγάλη πλειονότητά του, δεν ψηφίζει, αλλά καταψηφίζει. Επειδή οι πρωθυπουργοί άλλα λένε στην εξέδρα, στο μπαλκόνι θέλω να πω, κι άλλα κάνουν στο γήπεδο, όταν γίνουν κυβέρνηση εννοώ.

Είπε ο Τσίπρας τη χουλιγκάνικη κουβέντα. “Η ΝΔ έχει χάσει τις εκλογές πριν ανοίξουν οι κάλπες”. Ο αποδυτηριάκιας τι λέει; Στα παπάρια μου, σύντροφε Αλέξη, αν χάσει η ΝΔ χωρίς καν να γίνει σέντρα στο ντέρμπυ των εκλογών. Στα παπάρια μου, διότι αυτό που μ' ενδιαφέρει εμένα είναι τι θα κερδίσω εγώ. Τι θα χάσω εγώ.

Αν, λοιπόν, μιλάμε πολιτικά, όχι ποδοσφαιρικά, οι εκλογές δεν γίνονται για να χάσει ένα κόμμα, ούτε για να κερδίσει κάποιο άλλο. Στα παπάρια μας. Οι εκλογές γίνονται για να κερδίσει ο κόσμος.

Τώρα θα με ρωτήσεις το άλλο. Ο κόσμος παίζει στις εκλογές ή, τα κόμματα. Ρώτα και το άλλο, αν είσαι προχωρημένος. Ο κόσμος ξέρει να παίζει στις εκλογές ή, γνωρίζει τη μία ήττα μετά την άλλη.

Διαβάστε ακόμα:

Πού θέλει να τον κλειδώσουν ο Καμμένος