ΠΡΟΣ ΓΚΡΕΞΙΤ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΓΑΠ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Τα σκηνικό τα έλεγε όλα το πρωί. Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα, παγωμάρα. Οι πελάτες μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Στο Μαξίμου, θλίψη και κατήφεια. Τα τελευταία γκάλοπ δείχνουν αποσυσπείρωση και ενίσχυση των μικρών. Αν επαληθευτούν οι φόβοι των επιτελών του πρωθυπουργού για εκλογική συντριβή, η εισήγηση είναι για έκτακτο συνέδριο, με μοναδικό θέμα την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Αν μάλιστα αυτή τη φορά κληθούν μόνο τα μέλη του κόμματος, που αποδοκίμασαν τον Σαμαρά, στην τελευταία εκλογή ηγεσίας, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλότητα της διαδικασίας.

Μοναξιά και στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ, όπου επίσης δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για γκρέξιτ Βενιζέλου. Ο Τσίπρας αρνείται να συνεργαστεί με μνημονιακές δυνάμεις, όπως του πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η Φώφη Γεννηματά πραγματοποιεί αρχηγικές εμφανίσεις.

Εκεί, όμως που αγριεύεται κανείς είναι στο εκλογικό κέντρο του ΓΑΠ, που σ' αυτές τις εκλογές τα παίζει όλα για όλα.΄Η μπαίνει στη Βουλή και παίρνει παράταση ή δεν μπαίνει και εξορίζεται στο ...Καστελλόριζο.

Την ίδια ώρα κοσμοπλημμύρα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κλαυθμώνος. Η άλλη όψη του νομίσματος.

23-01-15ekl01

23-01-15ekl02

23-01-15ekl03

Διαβάστε ακόμα:

Η ενδυματολογική επανάσταση του Τσίπρα