ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Δύο παρών εισέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας με το που επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα νικηφόρα για το κόμμα του αποτελέσματα. Για τους αναγνώστες του Αποδυτηριάκια τα πρόσωπα που θα αποκαλύψω ότι πρώτα πήραν τηλέφωνο τον Αλέξη μας, δεν θα προκαλέσουν έκπληξη. Για τους φρέσκους μπορεί.

Το πρώτο είμαι εδώ προήλθε από τον Έλληνα επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος νωρίτερα από κάθε άλλο, του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί. Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου Δημοκρατίας, όπου η νέα κυβέρνηση προτίθεται να προωθήσει προσωπικότητα από την κεντροδεξιά.

Το δεύτερο παρών στη νέα κυβέρνηση δόθηκε από τη Γιάννα Αγγελοπούλου σε μία συνέντευξη της στον Αλφα, κατά την οποία η πάμπλουτη σύζυγος του Θ. Αγγελόπουλου παραδέχθηκε εμμέσως πλήν σαφώς ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε επίσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη αλλαγών και το πόσο άδικο είναι να πληρώνουν φόρους οι φτωχοί και όχι οι πλούσιοι. Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να ανιχνεύσουν τις προτιμήσεις της. Τι την ενδιέφερε, η προεδρία της Δημοκρατίας, ένα υπουργείο ή η ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης για το χρέος. Απάντηση, όμως δεν πήραν.

Το άφησε προφανώς στη διακριτική ευχέρεια του νέου πρωθυπουργού. Εκτός κι αν το έχει συμφωνήσει ήδη...

Διαβάστε ακόμα:

Τα μυστικά που έφεραν τη συνεργασία Τσίπρα - Καμμένου