ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ

 

Ο σύντροφος Βασίλης Λεβέντης δεν έχει τύχη, καμμία σημασία ότι πράγματι πήγε πολύ καλά. Ίσως για πρώτη φορά στην Ιστορία ένας γραφικός ξεπέρασε τις 100.000 ψήφους, ποσοστό 1,79%. Αυτός που έχει τύχη είναι ο Τελείας, ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, με 1,77%, 100.000 ψηφοδέλτια.

Άλλες δυο φορές είχε την ευκαιρία ο Λεβέντης να κάνει το μπαμ, όμως δεν τα κατάφερε. Επειδή δεν είναι κτισμένος για περισσότερα πράγματα. Επειδή δεν μπορεί να μαζέψει γύρω του ονόματα, προσωπικότητες όπως έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Για τον δήμαρχο Στυλίδος, τον σύντροφο Απόστολο Γκλέτσο οι εκλογές ήταν ένα τεστ, που βέβαια πέτυχε. Όλο το έργο είναι καθαρά επικοινωνιακό στην πολιτική. Τι λες. Σε ποιους και πόσους απευθύνεσαι. Και κατά πόσο είσαι “χρησιμοποιήσιμος” από τη μάζα. Αυτό είναι πολιτική.

Δεν ψάχνει ο κόσμος υπηρέτες. Αυτούς που θα του κάνουν καλύτερη τη ζωή. Αυτά είναι μαλακίες. Ο κόσμος γνωρίζει ότι κανένας δεν είναι άξιος για υπηρέτης του, για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ο κόσμος θέλει νταβατζήδες, φωνακλάδες, εκβιαστές, τρομοκράτες αυτών που κυβερνούν. Που κι αυτούς ο κόσμος τους εκλέγει.

Να το πάμε πιο βαθειά; Φθάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόεδρος δημοκρατίας ο Βασίλης Λεβέντης