ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ!!!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Mετά τη Γιάννα και τους άλλους πατρίκιους που δήλωσαν ...συριζαίοι, αλλά μετά τις εκλογές, και ο Κωνσταντίνος ντε Γκρέτσια, μόνιμος κάτοικος Ερμιονίδας πλέον, μίλησε σαν αριστερός από τα γεννοφάσκια του.

Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ, πρέπει να δώσουμε μία ευκαιρία στο νέο ηγέτη, δήλωσε στην εφημερίδα The Times. Και για να μη μείνει καμιά αμφιβολία για τις αντιδεξιές καταβολές του, τόνισε πόσο ελπιδοφόρες είναι οι πολιτικές κατά της λιτότητας που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι μου λέει, όμως ότι σκοπός της συνέντευξης του δεν ήταν μόνο να δώσει στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα όσο να περάσει δύο μηνύματα. Το ένα προς τον τοπικό δήμο σχετίζεται με την έλλειψη αποχετευτικών έργων, που έχει σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίζει το υπόγειο του σπιτιού του και να τρέχει και να μην προλαβαίνει η Άννα Μαρία.
Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο, παραπονέθηκε.

Τώρα τι σχέση έχει η αποχέτευση με τον Τσίπρα και το οικονομικό του πρόγραμμα, μόνο ένας τέως μπορεί να το ξέρει.Το μήνυμα πέρασε, όμως. Άσχετο και το άλλο που εκμηστηρεύτηκε στο δημοσιογράφο. Δεν μπορεί, λέει, να βρει έναν υδραυλικό. Κάτι καινούριο μας είπε τώρα. Αλλά επειδή έλεγα στην αρχή πόσο αριστερός νιώθει, πρέπει να αναφερθώ και στο μίσος που νιώθει για τη Μέρκελ για τα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλει στην Ελλάδα.

Τα μέτρα αυτά είναι υπερβολικά σκληρά, πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σαν ίσους, υπογράμμισε.

Και οι Γερμανοί όπου φύγει-φύγει...

Διαβάστε ακόμα:

Πρότυπο το αηδόνι της βολής