ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤOY ΕΛK ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ενταση μεταξύ κορυφαίων στελεχών της ΝΔ έχει προκαλέσει ψήφισμα του Ευρωπαικού Λαϊκού Κόμματος σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τη νέα συμφωνία της Ελλάδος με τους δανειστές. Εκείνο, όμως που έχει εξοργίσει πολλούς βουλευτές είναι το γεγονός ότι το ψήφισμα έγινε αποδεκτό από την ελληνική αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

Το ΕΛΚ απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων που σημαίνει ότι αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση. Απαράδεκτο. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ ο Γ. Μιχελάκης προκαλώντας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την παρέμβαση της Συγγρού που ζήτησε να μη μεταδοθούν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού, αλλά και άλλες παρεμφερείς του πρώην προέδρου της Βουλής Δ. Σιούφα.

Ο κ. Μιχελάκης τονίζει ότι σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Twitter είχε σημειώσει πώς «...δεν φτάνει η παρέμβαση Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τερματισμό της λιτότητας, που δεσμεύτηκε στη Βουλή. Θα χρειαστεί ευρύτερη εκστρατεία με ιδίαν επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες. Η κατάσταση στη χώρα είναι σε οριακό σημείο. Θέλει πανστρατιά».

Διαβάστε ακόμα:

Το σκίτσο της Αυγής σόκαρε τη Γερμανία