ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

 

Ούτε τρεις εβδομάδες δεν πέρασαν από τις εκλογές και ατάκα θυμίζω ότι ο Σύριζα βγήκε πρώτο κόμμα με 36,34% και 149 έδρες. Αν σήμερα γινόντουσαν εκλογές, με βάση το θετικό κλίμα υπέρ της νέας κυβέρνησης ο Τσίπρας θα έπαιρνε περισσότερο από 60%. Καλώς, κακώς δεν το συζητάμε.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ευτυχώς, δυστυχώς δεν το συζητάμε, τα κόζα είναι φουλ πανσιόν υπέρ Σύριζα. Μήπως και περισσότερο από 65%. Πού το πας;

Το πάω στο ότι είσαι κουτός, δεν έχεις μυαλό, σαν πολιτικός αν αγνοείς το επικοινωνιακό, όπως κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος, ο πρώην ηθοποιός. Που αυτή την εποχή, όταν ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχει κερδίσει πόντους, εσύ ο τελείας να τα χώνεις στον σύριζα, ότι παίζει με τις πλάτες της Γιάννας Αγγελοπούλου και του πρώην βασιληά Κωνσταντίνου .

«Έπεσαν οι μάσκες» λέει ο δήμαρχος Στυλίδος. «Ο Τσίπρας είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που παραμυθιάζει τους Έλληνες. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς».

Υπάρχει, βέβαια, και το άλλο. Να δικαιωθεί ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος. Να αποδειχθούν πατάτες μπλουμ οι Βαρουφοτσίπρες. Και είναι σίγουρο ότι θα εισπράξει ο ηθοποιός την υποκρισία του Σύριζα;

Διαβάστε ακόμα:

Μαραθώνιος με συνεχή σοκ Τσίπρα - Βαρουφάκη