ΠΟΙΟΣ Ο «ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΣ» ΤΗΣ ΝΔ

πηγή: Fosphotos
 

Εδώ δεν διαβάζεις αυτά που γράφουν οι άλλοι. Αυτό το κόλπο παίζει στο διαδίχτυο. Ο ένας βουτάει τα κείμενα του αλλουνού. Κι εσύ ο μαλάκας πας από το ένα site στο άλλο και τρως στη μάπα τη ξαναζεσταμένη τυρόπιτα. Εδώ, στο δικό μας site ό, τι ανεβαίνει δεν έχει κλεφτεί από κάπου αλλού. Και το σπουδαιότερο, ό, τι γράφεται είναι προϊόν δουλειάς σε συνδυασμό με την πείρα δεκαετιών που κουβαλάει ο κάθε συνεργάτης.

Και είμαστε μπροστά. Πάντα έτσι ήταν ο αποδυτηριάκιας. Μπροστά από τα γεγονότα, από τις εξελίξεις. Πολύ πριν τις εκλογές είχαμε προβλέψει ότι Βενιζέλος και Σαμαράς έτσι ή, αλλοιώς τελειώνουν. Δεν τους παίρνει άλλο, έχουν κλείσει τον κύκλο τους και ψάξε ποιος θα τους αντικαταστήσει στο κόμμα τους.

Χαμός γίνεται στη ΝΔ. Άσε τι λένε, τι διαψεύδουν. Ότι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας. Ο Σαμαράς δεν έχει παρόν, σπρωχτός θα φύγει. Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν ο Ισάακ Διαμαντίδης και ο Ανειδίκευτος Συνεργάτης είχαν γράψει ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη προωθείται και παίζει σ' όλα τα σενάρια, όπως ότι φιλοδοξίες αρχηγικές έχει ο Δένδιας.

Επειδή δεν υπάρχει το δυνατό όνομα στη ΝΔ να συσπειρώσει τους σκόρπιους και χύμα, γι' αυτό πρώτο λόγο έχει ο Κώστας Καραμανλής. Αυτόν που συνάντησε ο Μεϊμαράκης, «ο Λαλιώτης του ΠΑΣΟΚ», ο νταραβερτζής της χρυσής εποχής του κινήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Σχέδιο 12 στελεχών για να διώξουν τον Σαμαρά