ΑΦΟΥ ΠΗΔΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ

πηγή: Fosphotos
 

Η κουβέντα του αποδυτηριάκια μετά τη «συμφωνία» με τους δανειστές. Μην ακούς κανέναν. Τι ακριβώς έχει γίνει δεν θα το μάθεις ποτέ. Από κανέναν. Οι μεν θα λένε ότι τα πήγαμε καλά, οι δε το αντίθετο. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Ότι δεν θα μάθεις την αλήθεια. Και να μη σ' ενδιαφέρει η αλήθεια. Άλλο να σ' ενδιαφέρει.

Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Ένα μόνο να σ' ενδιαφέρει. Ένα και τίποτα άλλο. Μη μας χρεώσει περισσότερο η κυβέρνηση του Σύριζα. Αυτό είναι το ΜΟΝΟ που μπορείς να ξέρεις. Όλα τα άλλα ας μην τα ξέρεις. Στο φινάλε δεν μπορείς να ξέρεις.

Το έγκλημα ξεκίνησε μετά το 1980. Από τότε άρχισε να φορτώνεται με δάνεια η Ελλάδα. Κάθε κυβέρνηση βύθιζε την Ελλάδα όλο και περισσότερο. Μέχρι που δεν πήγαινε άλλο. Μέχρι, δηλαδή, που οι δανειστές είδαν ότι η Ελλάδα χωρίς μνημόνιο δεν ήταν μόνη της σε θέση να αποπληρώνει τις δανειακές της υποχρεώσεις.

Η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Δεν μ' ενδιαφέρει αν θα υπάρχει μνημόνιο. Ένα μόνο με καίει. Μη με καταριούνται οι αυριανοί Έλληνες, οι νέες γενηές. Μη χρεωθεί κι άλλο η πουτάνα. Ναι, έτσι την αντιμετώπιζαν την Ελλάδα οι πολιτικοί της και οι ψηφοφόροι. Κανονικό πήδημα επί 30 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαρουφάκης τους έχει όλους χεσμένους