Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

πηγή: Intime
 

Να σου πω εγώ τι θα γίνει. Και μη μου πεις ότι είμαι βιαστικός στο συμπέρασμα. Ο Σύριζα παρ' ό, τι παίζει χωρίς αντίπαλο, δεν την βγάζει καθαρή για περισσότερο από έξι μήνες. Φως φανάρι. Άλλα έλεγε, άλλα κάνει. Και πού 'σαι ακόμα. Ακροβάτης στις κωλοτούμπες είναι η κυβέρνηση πριν καλά καλά ξεκινήσει τη δουλειά. Εδώ κάποια Ραχήλ Μακρή, καμμία σχέση με την αριστερά, που βρέθηκε στον Σύριζα πριν ακόμα τακιμιάσει με τον Τσίπρα ο Καμμένος, κάτι είπε και υποχρέωσε την κυβέρνηση να απολογηθεί στο κόμμα. Στην κυβερνητική ομάδα, δηλαδή. Και να τραβήξει τη δουλειά 12 ώρες. Και να βγουν στην επιφάνεια οι αντιρρήσεις, οι ενστάσεις, οι αντιθέσεις, οι επιφυλάξεις, για το πως οδηγήθηκε η Ελλάδα στο νέο μνημόνιο.

«Δεν υπάρχει δημοκρατία στο Σύριζα» είπε η κάποια Ραχήλ Μακρή απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν ο Τσίπρας χωρίς καμμία συνενόηση ζήτησε τελεσιγραφικά από τους βουλευτές «Ψηφίστε τον καραδεξιό Παυλόπουλο, την ορντινάτσα του Καραμανλή για πρόεδρο δημοκρατίας». Κι έτσι, στο δημοκρατικό σύριζα έπαιξαν οι... δημοκρατικές διαδικασίες που κράτησαν 12 ώρες πριν κληθεί η βουλή να ψηφίσει το νέο μνημόνιο, που λέγεται «συμφωνία», «πρόγραμμα», «θεσμοί», όλα αυτά τα κωλομπαρέ.

Κι έρχομαι και σου λέω ότι ο Σύριζα δεν κρατιέται παραπάνω από 6 μήνες. Θα πάει για εκλογές ο Τσίπρας αφού θα καθαρίσει τα αριστερά ρεύματα, τις αριστερές πλατφμόρμες, όλους τους Λαφαζάνηδες που θέλουν να παραμείνουν αριστεροί. Και χωρίς αυτούς ο Τσίπρας θα πάρει 50% στις εκλογές.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόβα πειθαρχίας σε Αθήνα και Βερολίνο