ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Εφιαλτικό σκηνικό. Όλος ο πλανήτης να υποψιάζεται τον Πούτιν για δολοφόνο του πολιτικού του αντίπαλου Μπόρις Νέμτσωφ. Δεν έχει καμμία σημασία αν δεν την έκανε τη βρωμοδουλειά ο Ρώσος ηγεμόνας. Δεν μπορείς να ξέρεις. Όπως αν ο Πούτιν έχει σκυλιάσει να βρει αυτόν που πυροβόλησε έξω από το Κρεμλίνο τον Νέμτσωφ ή, ποιοι έδωσαν το συμβόλαιο στον εκτελεστή.

Πάγωσε η Ρωσία με τούτο το φονικό. Ο κόσμος αντέδρασε με τρόπο που «ηρωποιεί» τον Νέμτσωφ. Από την άλλη για τη ρώσικη εξουσία ο δολοφονημένος ήταν ένα πουλημένο τομάρι. Όργανο πληρωμένο της CIA, και δούλευε σε βάρος της πατρίδας του στο θέμα της Ουκρανίας.

Χρηματιζόταν από τις ΗΠΑ ο Νέμτσωφ; Λέμε τι διαδίδουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας. Και ότι ο Μπόρις Νέμτσωφ είχε πάντα παρτίδες με τους ολιγάρχες Μπερεζόφσκι, Χοντορκόφσκι που ήταν δηλωμένοι εχθροί του Πούτιν.

Όπως και να 'χει. Εσύ ο πολίτης σε όποια χώρα της Ευρώπης ή, της Αμερικής βλέπεις τα πλάνα με τόνους από λουλούδια και τις φωτογραφίες του δολοφονημένου στο σημείο που τον καθαρίσανε, μία σκέψη κάνεις. Στην Ρωσία του Πούτιν ο πολιτικός που ενοχλεί έχει την τύχη του Νέμτσωφ.

Διαβάστε ακόμα:

Αδιάβαστος πήγε ο αντίπαλος του Πούτιν