Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Για να καταλάβεις ότι αυτό που λένε «λαός» δεν έχει μπέσα. Καμμία σταθερότητα. Κι αν θες να παίξεις μαζύ του, να νταραβεριστείς θα κάτσεις κανονικά να σε πηδήξει. Να σε πηδήξει ο λαός εσένα το κόμμα, εσένα την κυβέρνηση, εσένα τον πρωθυπουργό. Σου λέω τις πιο μεγάλες αλήθειες.

Γίνονται οι εκλογές τέλη Ιανουαρίου και ο Σύριζας πιάνει 36,34%. Και μετά από 35 μονάχα μέρες κατά 41,3 γουστάρει ο λαός τον Σύριζα. Τι είναι αυτό; Όχι, βέβαια, το παραμυθάκι που λέει ο Τσίπρας ότι Δεν το περίμενα να έχουμε τόσο μεγάλη, τόσο μεγαλύτερη λαϊκή υποστήριξη.

Αυτά είναι σάπια. Ποτέ ο λαός, κανένας λαός δεν είναι με την κυβέρνηση. Ο λαός, ο κάθε λαός είναι πάντα με την αντιπολίτευση. Αυτό είναι το μέγα και μοναδικό όπλο του λαού. Η αντιπολίτευση. Και επειδή σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα, όλα έχουν διαλυθεί, καμμία αντιπολίτευση δεν υπάρχει, ο κόσμος ποντάρει στον Σύριζα.

Ούτε Σύριζα υπάρχει. Τίποτα δεν υπάρχει. Μόνο ο λαός υπάρχει, που μετεκλογικά σπρώχνει και... αγχώνει τον Σύριζα. Έτσι είναι. Όταν και δεξιοί και αντισυριζαίοι είναι με τον Τσίπρα αυτό ένα σημαίνει. Ζητάει περισσότερα από την κυβέρνηση της... αριστεράς ο κόσμος. Της φορτώνει μεγαλύτερες ευθύνες. Που σημαίνει, τι;

Θα φτιάξει αντιπολιτευτικές δυνάμεις ο λαός. Ο κόσμος, η δυσαρέσκεια του κόσμου αν ο Σύριζας δεν ανταποκριθεί, θα γεννήσει κομματικά αντισώματα ενάντια στον Σύριζα. Εδώ από το πουθενά έσκασαν μύτη κόμματα που σήμερα παίζουν ρόλο, όπως Χρυσή Αυγή, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ γκρεμίστηκαν οι παραδοσιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Φερμουάρ στο στόμα του Βαρουφάκη από Τσίπρα