ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΓΑΜΩ...

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Με καθυστέρηση αρκετών εβδομάδων, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μόνιμος, μέχρι πρότινος, υπουργός και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε κι αυτός στο αντάρτικο κατά του Αντώνη Σαμαρά. Αφού υπέβαλε την παραίτηση του από την τιμητική, όπως είπε με νόημα, θέση του αντιπροέδρου, ζήτησε από τον Σαμαρά να κάνει την αυτοκριτική του για την ήττα, για την οποία, όπως υποστήριξε, δεν ευθύνεται η παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα δικά μας λάθη.

Για την παραίτηση του, ο Έλληνας επίτροπος επικαλέστηκε το βαρύ πρόγραμμα του στην Κομισιόν, ενώ μέχρι πρόσφατα δήλωνε ότι έδρα του είναι η Ελλάδα από την οποία δεν πρόκειται όπως είπε να απομακρυνθεί ποτέ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Αβραμόπουλος είναι πολύ ενοχλημένος από τον Σαμαρά, για την απόφαση του να μην προτείνει αυτόν αρχικά για την προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς στην πρώτη φάση των ψηφοφοριών υπήρχαν βάσιμες ελπίδες για θετική ψήφο και από το ΣΥΡΙΖΑ.

Για το λόγο αυτό, στη δήλωση του, ο Αβραμόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή στις εσωκομματικές εξελίξεις, ούτε υπέρ ούτε κατά του προέδρου, αλλά ούτε και για δικό του λογαριασμό, αν και ορισμένοι υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο. Ότι αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά για το απώτερο μέλλον...

Διαβάστε ακόμα:

Πολιτικές εξελίξεις αν δεν βρεθεί λύση αύριο