Ο ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

 

Ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας έχει ανοίξει κολλητηλίκια με Καραμανλή μερηά, ενώ ένας δικός του, κυβερνητικός, πάει να του τη βγει από δεξιά και απειλεί να στείλει φυλακή τους καραμανλικούς. Φοβερά πράγματα.

Από την πρώτη ημέρα που ο Πάνος άνοιξε το μαγαζί, τους Ανεξαρτήτους Έλληνες ήταν κάργα αντιμνημονιακός, τα έχωνε φόρα παρτίδα σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ κρατούσε βαλίτσες με στοιχεία των σκανδάλων επί κυβέρνησεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ο συγκυβερνήτης μας, λοιπόν, Πάνος Καμμένος και υπουργός εθνικής αμύνης είπε σ' ένα μικρό κανάλι: «Θα τους λοιώσω..., θα διερευνηθούν τα πάντα. Έγιναν ληστείες μετά φόνου. Αυτά που άρπαξε ο Τσοχατζόπουλος είναι σε μια τροχαία παράβαση σε σύγκριση μ' αυτά που έκαναν άλλοι...».

Να σημειώσω ότι στη Βουλή δεν υπάρχει βουλευτής περισσότερο από τον Καμμένο, που «παρακολούθησε» τα οικονομικά σκάνδαλα, μάλιστα από την εποχή που ήταν στη ΝΔ. Είναι ο πιο «διαβασμένος», ιδιαίτερα στα σκάνδαλα που αφορούσαν προμήθειες του στρατού, τανκ, αεροπλάνα, φρεγάτες κ.α. Σου λέω ότι ο Πάνος είναι ξεφτέρι.

Ο μεν Τσίπρας, λοιπόν, έκανε πρόεδρο Δημοκρατίας τον καραμανλικό Παυλόπουλο, ο δε Καμμένος φωτογραφίζει τις μίζες και τις χοντρολαμογιές επί Κώστα Καραμανλή και Γιωργάκη Παπανδρέου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο διάλογος του Τσίπρα με τον Θεοδωράκη