ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

«Μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο ο Σόιμπλε» είπε ο Πάνος Καμμένος. Τι είναι αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Δικαίωμά του είναι του κουτσού να κάνει ό, τι γουστάρει, είτε επειδή είναι κομπλεξικός, είτε διότι έτσι θαρρεί πως υποστηρίζει τα συμφέροντα της χώρας του. Ο Καμμένος που είναι και υπουργός στρατού, γιατί κι αυτός δεν κάνει πόλεμο νεύρων στους Γερμανούς; Μία τους και μία μας.

Δεν είναι σοβαρό να λέει ένας πολιτικός ότι «Μας κάνουν πόλεμο ψυχολογικό». Πρώτον, διότι ο άλλος θα πει ότι «Δεν κάνω κανένα τέτοιο πόλεμο». Δεύτερον, εσύ ο χάλιας πολιτικός, με το να χαρακτηρίζεις ψυχολογικό πόλεμο τη συμπεριφορά του αλλουνού φανερώνεις μειονεξία. Παιδισμό.

Είπε και το άλλο ο Καμμένος: «Οι πιλότοι μου στα μαχητικά παίρνουν 1.200 ευρώ». Οι βουλευτές σου, σύντροφε Καμμένε, πόσα παίρνουν;

Άσε, Καμμένε, δεν πάει έτσι η δουλειά. Τι, δηλαδή. Ζητάμε δανεικά από τον ανάπηρο γιατί οι πιλότοι μας στα μαχητικά αεροπλάνα παίρνουν ψίχουλα. Είπα οι «πιλότοι», όχι «οι πιλότοι μου» όπως λέει ο Καμμένος. Σα να είναι δικοί του οι πιλότοι.

Εγώ λέω άλλο. Ότι η τρόικα δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Έπρεπε να απαιτήσει να μπουν οι μισθοί και τα προνόμια τόσο των βουλευτών, όσο και των κομμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Βγάλτε τον ελέφαντα από την κυβέρνηση!