ΠΗΔΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ 1χ2

 

Κι όμως τα γκάλοπ φωτίζουν την πιο μεγάλη αλήθεια σ' αυτή την απάτη που λέγεται Δημοκρατία. Για να ξέρουμε τι λέμε, πριν ανοίξουμε την κουβέντα, θα πρέπει να συμφωνήσουμε τι σημαίνει δημοκρατία. Κατ' αρχήν λειτουργία κομμάτων, που θα έχουν αρχές, ιδέες, συνέπεια κι όχι να είναι συμμορίες, ούτε προσωπικά μαγαζιά, ομάδες με μεγαλομέτοχο, με ιδιοκτήτη.

Ο Σύριζα προεκλογικά είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι με το ευρώ. Πρώτο κόμμα στις εκλογές ο σύριζα, που δεν ήθελε να ξεκόψει από την Ευρώπη. Γίνεται μετά τις εκλογές γκάλοπ σύμφωνα με το οποίο οι μισοί Έλληνες, ασφαλώς αναλογικά μέσα σ' αυτούς και οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Σύριζα, θέλουν την επιστροφή στη δραχμή.

Για ποια δημοκρατία μιλάμε όταν αυτοί που ψηφίζουν δεν ξέρουν τι ψηφίζουν. Δεν ξέρουν τι θέλουν. Ψηφίζουν κόμματα που λένε διαφορετικά πράγματα απ' αυτά που θέλουν οι ψηφοφόροι τους.

Γιατί ψήφισες, κύριε μαλάκα, τον Σύριζα και την ΝΔ που είναι με το ευρώ, όταν θέλεις τη δραχμή; Δικαίωμά σου να ψηφίζεις ό, τι γουστάρεις. Όχι, όμως, και ενάντια στις επιθυμίες σου.

Ύστερα κάποιοι πονηροί κατηγορούν τα κόμματα. Τι να κάνουν τα κόμματα όταν έχουν να κάνουν με κόσμο που είναι 12Χ.

Διαβάστε ακόμα:

Από τους αριστερούς θα φαγωθεί ο Βαρουφάκης