ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Και καλά ο Λαφαζάνης πήγε στη Μόσχα, μίλησε με υπουργούς, αντάλλαξε απόψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και μετά είπε ό,τι είπε για πιθανή συνεργασία της κυβέρνησης με τους Ρώσους στα ενεργειακά.

Ο Καμμένος που τα βρήκε αυτά που είπε για τη μοιρασιά των ελληνικών πετρελαίων με τους Αμερικανούς, όταν στη Ν. Υόρκη, όπου βρέθηκε προσκεκλημένος των κυπριακών σωματείων, δεν είδε κανέναν Αμερικανό επίσημο;

Πιθανολογώ ότι ήταν το περίσσευμα της συζήτησης που είχε στην Αθήνα με τη Βικτώρια Νούλαντ, υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά όρκο δεν παίρνω. Προβληματίζομαι από τη στάση του Τσίπρα, που όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη τα οποία ρωτήθηκαν, απέφυγε ακόμη και να τον διαψεύσει. Παρά την πίεση που δέχθηκε στη Βουλή από τον άσπονδο φίλο του προέδρου των ΑΝΕΛ Σταύρο Θεοδωράκη, με τον οποίον, ως γνωστόν, είναι στα δικαστήρια.

Για πρώτη φορά, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν τον αποκάλεσε ακροδεξιό, αλλά και ο άλλος ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ίσως θεωρηθεί προσβλητικός από το κορυφαίο αυτό στέλεχος της Αριστερής κυβέρνησης. « Μία αριστερή κυβέρνηση παρότι συνεργάζεται με όχι τόσο αριστερούς...»

Με την πρώτη αγωγή του, ο Καμμένος του ζητά 1 εκατ. ευρώ, τώρα δεν βλέπω τον Θεοδωράκη να ξεμπερδεύει με 2. Ακούς εκεί «όχι τόσο αριστερός» ο πρόεδρος Πάνος.

Διαβάστε ακόμα:

Η διαπραγμάτευση απογείωσε Τσίπρα