ΤΟ 4% ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ο Γιάννης Πανούσης απειλεί και πάλι με παραίτηση. Ζητεί να του πούνε πώς να αντιμετωπίσει τους κουκουλοφόρους, προειδοποιώντας ότι θα υπάρξουν νεκροί, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ζητεί γραμμή για τις Σκουριές, όπου επίσης φοβάται ότι θα υπάρξουν νεκροί. Αλλά και πάλι απάντηση δεν παίρνει. Στην απελπισία του στέλνει μήνυμα στον πρωθυπουργό μέσω του Τύπου.

«Ηρθε η ώρα του Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Με ποιους θα πάει, με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που το ψήφισε τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα».

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Τσίπρα. Όπου και να πάει τον κυνηγά ένα 4%. Άλλοτε δεν τον αφήνει να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές και άλλοτε του απαγορεύει να αντιμετωπίσει τους κουκουλοφόρους. Αναρχικοί καίνε την Αθήνα, καταστρέφουν τα πανεπιστήμια και τα ΜΑΤ παρακολουθούν. Ο αρμόδιος υπουργός έχει δεμένα τα χέρια. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες, δέσμια του 4%.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απειλεί εμμέσως πλην σαφώς με παραίτηση σημειώνοντας ότι «..εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο Υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια».

Θα πάρει απάντηση ή κι αυτή τη φορά το 4% θα ...αποστομώσει το Μαξίμου;

Διαβάστε ακόμα:

Αλλος κυβέρνηση, άλλος εξουσία