«ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

 

Άντε πάλι. Μειώθηκε, λέει, η διαφορά ανάμεσα σε Σύριζα και ΝΔ, έπεσε στο 10,4%. Είπαμε. Δεν γλυτώνουμε με τίποτα από τα γκάλοπ. Πουλάνε. Και αφού πουλάνε, αφού ο κόσμος δεν τα ξύνει στα νούμερα, στα ποσοστά που κάθε τόσο διαφοροποιούνται, οι δημοσκοπήσεις θα γίνονται, θα γίνονται διαρκώς και μέχρι τις εκλογές, τις επόμενες εκλογές και μετά τις εκλογές.

Στις βουλευτικές τον περασμένο Ιανουάριο ο σύριζας ήταν μπροστά 8,19% της ΝΔ, μετά η διαφορά αυξήθηκε και τώρα, λέει, είναι 34,6 έναντι 24,2%. Αυτό είναι το σκορ στην πρόθεση ψήφου. Πλαστογραφία, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Δεν αμφισβητώ το γκάλοπ, όμως δεν έχει καμμία σημασία. Και μιλάω για πλαστογραφία διότι η ΝΔ δεν μπορεί να ξανασηκώσει κεφάλι. Είναι στη φάση που κάνει το κύκλο της φθοράς της. Γι' αυτό δεν μπορεί να εισπράξει την απαισιοδοξία-σύμφωνα με το ίδιο γκάλοπ- του κόσμου και με κυβέρνηση Τσίπρα.

Το 57,3% θεωρεί υπαρκτό το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας της Ελλάδος. Το 56,9% απαντά «Ναι» στον κίνδυνο στάσης πληρωμών από το Δημόσιο. Το 49,7% φοβάται ότι παίζει η περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ. Στο ερώτημα ποια θα είναι η κατάσταση στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο μόνον το 14,6% ελπίζει και «μάλλον» ότι θα είναι καλύτερη.

Εκτός από τα ποσοστά σε κάθε κόμμα το γκάλοπ διαβάζεται και πίσω από τα νούμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Χρεοκοπία βλέπει το 59,6 των Ελλήνων