ΣΕ ΛΑΣΠΩΔΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Μας δούλεψε ο Ντράγκι και ο Ντάισελμπλουμ. Φοβερά πράγματα. Απίστευτα. Στη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αυτό είπε. Ότι τον
Φεβρουάριο μας παραπλάνησε ο Ντάισελμπλουμ και ο Ντράγκι, ενώ τότε θα έπρεπε να ζητήσουμε λεφτά.

Να σου πω τι μου λέει αυτή η δικαιολογία του πρωθυπουργού. Κάποτε, μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας '60, όπου δεν υπήρχε τηλεόραση, για τις βαρειές ήττες της εθνικής ομάδας γράφανε οι φυλλάδες «Το γήπεδο ήταν λάσπη από τη βροχή». «Μας έσφαξε ο διαιτητής». «Έκανε πολύ κρύο». Τέτοια. Βλέπεις, στην εθνική παίζανε οι παικταράδες των μεγάλων ομάδων.

Τι εννοεί ο Τσίπρας. Ότι φταίνε ο Ντράγκι και ο Ντάισελμπλουμ, όχι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και το επιτελείο της κυβέρνησης που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Τι άλλο να ακούσουμε.

Προεκλογικά το μεγάλο ατού του Σύριζα ήταν ότι οι Σαμαροβενιζέλοι είναι κότες στους εταίρους, ενώ εμείς, Τσίπρας, Δραγασάκης, Μηλιός, Σταθάκης, Τσακαλώτος και σία, ο
Βαρουφάκης ήταν εκτός κόλπου ακόμα, θα διαπραγματευθούμε πιο ζόρικα για πάρτη της Ελλαδάρας ομαδάρας.

Ας δεχθούμε ότι ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο πρωθυπουργός. Ότι οι ξένοι τους πιάσανε κώτσο. Ποιος φταίει; Τα κορόιδα, αυτοί φταίνε. Γιατί; Αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι πήγανε να παζαρέψουν. Οι ίδιοι το παραδέχονται.

Διαβάστε ακόμα:

Κερατιάτικα πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες