ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ

 

Ήτανε 25 χρόνια ο άνθρωπος στην ΟΚΕ Αθλητισμού της ΝΔ. Σύμβουλος της ΕΠΟ, εκπρόσωπος της Θεσσαλίας και συμμετείχε στην κομματική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Και σήμερα παίζει μπάλλα με τον Κοντονή Σταύρο, διότι παρουσιάζεται ότι είναι από κούνια σύριζα. Και επιδιώκει την έμμισθη θέση της επιτροπής της ΓΓΑ κατά της Βίας, πόστο που είχε ο σημερινός υπουργός δημόσιας τάξης Γιάννης Πανούσης.

Πού είναι το περίεργο και τρελλαίνονται κάποιοι στην πιάτσα επειδή ο έτσι σήμερα είναι με την ΝΔ κι αύριο με το ΠΑΣΟΚ. Και μεθαύριο ίσως με τον σύριζα. Τι θέλω να πω.

Δεν είναι παοκτσής αυτός που παριστάνει τον παοκτσή όταν το εν λόγω κόμμα γαμεί και δέρνει εξουσιαστικά. Άλλη «ιδεολογία» έχει ο άνθρωπος. Είναι με την κατάσταση. Δεν θα πεις ότι μετακινείται ιδεολογικά, κομματικά. Τι μαλακίες είναι αυτές;

Όταν ο λεγάμενος ήταν στη ΝΔ, ο σύριζας, τότε συνασπισμός, ήταν στο 4%. Άρα, θα πρόδιδε την... «ιδεολογία» του αν στρατευόταν σ' ένα κόμμα εκτός κόλπου. Είπαμε. Κάποιοι... προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πιατσαδόρους. Σ' αυτούς που έχουν το επάνω χέρι στην πιάτσα.

Υπό κατηγορία δεν πρέπει να είναι οι ΟΦΑ, οι Όπου Φυσάει ο Άνεμος, αλλά οι κατά καιρούς Κοντονήδες που νταραβερίζονται με τους οφατζήδες.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Πανούσης βλέπει θάνατο του παιδοκτόνου