ΜΗΠΩΣ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ GEORGE

 

Χρόνια του πολλά. Να το πούμε. Να μην το παραλείψουμε. Σα σήμερα 16 Ιουνίου γεννήθηκε, το 1952, ο George Παπανδρέου. Έχει τα γενέθλιά του και από πάρτη μου η καλύτερη ευχή. Να μας ξαναέλθει! Δεν κάνω πλάκα.

Χρόνια πολλά στον γιο του Ανδρέα και στον εγγονό του Γεωργίου Παπανδρέου και με την ευκαιρία της γενέθλιας ημέρας του, ως Έλλην πολίτης, εύχομαι να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Γιατί, όχι!

Δεν κατάλαβα. Ο Σαμαράς ήταν καλύτερος, ρωτάω. Δεν νομίζω. Με πρωθυπουργό τον πρόεδρο της ΝΔ τα πράγματα στην Ελλάδα χειροτέρεψαν. Καρατσεκαρισμένο.

Δεν λέω πως δεν έχει τις ευθύνες του ο George. Αλλοίμονο. Δεν λέω αυτό. Κάνω τη σύγκριση. Γιατί, δηλαδή, είναι καλύτερος ο Τσίπρας από τον Γιώργο.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι και με τον Τσίπρα πρωθυπουργό είμαστε στο πριν ανατιναχθούμε, αν δεν έχουμε τελειώσει. Καμία ελπίδα ότι θα βγούμε από το λάκο με τα φίδια. Αυτό μετράω.

Ποιός ΓΑΠ. Για μούντζες είναι ο Γιωργάκης. Δεν το συζητώ αυτό. Αποτυχημένος πρωθυπουργός. Ποιος, όμως, μπορεί να υπογράψει ότι αν παρέμενε πράιμ μίνιστερ δεν θα ήταν σήμερα τα πράγματα κάπως λιγώτερο μπουρδέλο στην Ελλάδα.

Πήρες χαμπάρι; Δεν μας κάθεται η δουλειά. Δεν μας βγαίνει η πασιέτζα. Και με νέο πρωθυπουργό συνεχίζουμε τον κατήφορο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ώρα ΠΑΣΟΚ και ο Μένιος