Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ!

 

Απαγορεύονται τούτες τις στιγμές οι αλητείες. Κάποιοι τις συνεχίζουν, λέω για τις αλητείες. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Η όλη ύπαρξή τους, πολιτική και εξουσιαστική, είναι μια ολοκάθαρη επένδυση πάνω στην αλητεία. Ο δημόσιος λόγος τους και η κυβερνητική και αντικυβερνητική πρακτική τους στηρίζεται στη αλητεία. Μόνο.

Απλά σημειώνω ότι ειδικά εκεί που έχουμε φθάσει, εκεί που μας έχουν φθάσει, απαγορεύεται η αλητεία. Δεν μπορώ να την εμποδίσω την αλητεία. Όχι εγώ, ο καθένας είναι αδύνατον να σταματήσει την ουσία της πολιτικής και κομματικής δράσης, λέω για την αλητεία.

Ο μέγας λαοπλάνος, αρχιερέας της και γαμώ μπαλκονάτης αλητείας είχε πετάξει το σλόγκαν «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Τότε, η μόδα ήταν το να είσαι αντιδεξιά. Αντι ΕΟΚ. Αντι Ευρώπη.

Απατεώνας ο Ανδρέας πήγαινε με το ρεύμα. Με τη μόδα. Αν το κλίμα ήταν ενάντια στην αριστερά, τότε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ θα ζητούσε τη ψήφο του λαού με το σύνθημα «Ο λαός
δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά».

Τα πράγματα σήμερα θα ήταν διαφορετικά, λέω εγώ, αν ο λαός δεν ξεχνούσε τι σημαίνει πουστιά. Αν «μιλούσε» το σλόγκαν «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει πουστιά». Δυστυχώς, ο λαός λησμονεί, δεν θέλει να σκέπτεται τι σημαίνει πουστιά. Τι σημαίνει αλητεία.

Διαβάστε ακόμα:

Πολιτικοί που θα εκτελούνταν στην Αρχαία Ελλάδα