ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Οι δανειστές το λένε σε όλους τους τόνους... Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης είναι αναξιόπιστοι, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί τους. Το σήμα δόθηκε και στην Αθήνα οργιάζει το παρασκήνιο.

Ταβέρνες, ξενοδοχεία και βίλες Βορείων Προαστίων μετατράπηκαν σε πολιτικά μαγειρεία, με βασικό μενού Τσίπρα ψητό και Βαρουφάκη ...με τα κρεμμυδάκια Έκδότες, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι – όλοι οι αυτόκλητοι σωτήρες υπ' ατμόν.

Την όρεξη τους για παραγοντιλίκι άνοιξε περισσότερο η δήλωση του πρωθυπουργού ότι σε περίπτωση που το «ναι» πλειοψηφήσει, θα γίνει απολύτως σεβαστή η απόφαση του λαού και θα δρομολογηθούν εξελίξεις, θέση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών ή σύμφωνα με άλλη εκδοχή, τη συγκρότηση πολυκομματικής κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό.

Από τις μέχρι τώρα συζητήσεις έχει προκύψει ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποκλειστεί, αντίθετα παίζει το όνομα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ενώ κάποιοι ψελλίζουν και το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Σε κουβέντα να βρισκόμαστε...

Διαβάστε ακόμα:

Μπούμερανγκ το κόλπο Τσίπρα στους δανειστές