Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

 

Μπράβο! Το παλληκάρι κάνει ότι μπορεί για να χωρέσει στα παπούτσια του Βαρουφάκη. Ετσι είναι. Οταν ο προηγούμενος έχει κάνει γκελ σε όλη την υφήλιο πρέπει κάπως να υποδηλώσεις ότι κι εσύ που πήρες τη θέση του, έχεις το δικό σου σεξ απήλ.

Δεν μιλάω μόνο για την φαλλική (όπως χαρακτήρισε ο guardian) υπογραφή του Ευκλείδη του Τσακαλώτου. Αν και σ' αυτή θα μπορούσε να σταθεί κανείς για ώρες. Πώς το «ε» υπηρετεί τα καλοσχηματισμένα μπαλάκια που με τη σειρά τους οδηγούν στην έπαρση ενός ακατάβλητου φαλλικού συμβόλου, το οποίο έχει βάση στα αριστερά και υψώνεται περήφανο προς τα δεξιά.

Θα μας γαμήσουν, τι γαμήσαμε, μας σηκώθηκε κι άλλα τέτοια. Δεν υπάρχει πιο χαβαλετζίδικος λαός στον πλανήτη. Ολα τα κάνουμε για πλάκα και στην πλάκα. Δεν θα ασχολιόμασταν με την υπογραφή του Τσακαλώτου; Ομως, ο Ευκλείδης το πήγε παρακάτω...

Εκεί που ήταν όλοι τσιτωμένοι με την ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο, από το βήμα της Βουλής, μίλησε ποδοσφαιρικά. Χαλαρωτικά. Μετέφερε διάλογο που είχε ο ίδιος με την Μέρκελ. «Της είπα ότι είναι σαν να είσαστε η Bayern Munich και εμείς η Barcelona και να μην μας αφήνετε να χρησιμοποιήσουμε ούτε το Νεϊμάρ, ούτε το Μέσι και μου απαντά: Ούτε το Σουάρες! Άρα η κυρία Μέρκελ ξέρει καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι εγώ».

Συμπέρασμα: Ο Τσακαλώτος ξέρει ποια είναι η Γερμανία. Η Μπάγερν. Νομίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι η Μπαρτσελόνα! Από που κι ως που; Να υποθέσω ότι Μέσι είναι Βαρουφάκης και τον βγάλανε έξω και Νεϊμάρ ο Λαφαζάνης που αρνείται ο ίδιος να παίξει. Λέτε ο Σουάρες τον οποίο ανέφερε η Μέρκελ, να είναι η Τσίπρας; Μήπως σκοπεύει να πάει παρακάτω το παιχνίδι; Φαντάζομαι όλοι συμφωνούμε ότι το ελέγχει. Για το παιχνίδι, λέω.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο παραμύθι του Τσίπρα