ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αντιθέσεις. Ζούμε την παραδοξότητα η αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίζει στη Βουλή τις κυβερνητικές αποφάσεις, αντίθετα με τους μέχρι πρότινος υπουργούς της ίδιας κυβέρνησης. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Μεϊμαράκης έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να πάει κόντρα στον Τσίπρα γιατί του χρωστάει.

Υπάρχει το εξής περιστατικό που δεν είναι γνωστό σε πολλούς, από τότε που ο «υπηρεσιακός» επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας ήταν πρόεδρος της Βουλής. Όταν είχε δημοσιευθεί ότι ο Μειμαράκης είχε φιλικές σχέσεις με μία οικογένεια παρανόμων και, πιθανότατα, την κάλυπτε κιόλας, κάποιοι άρχισαν να κάνουν λόγο για παραίτηση του από τη Βουλή. Τότε ο Μειμαράκης δεν έχασε χρόνο. Τηλεφώνησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφού τον ενημέρωσε, τον ρώτησε αν έπρεπε να παραιτηθεί ή όχι.

Ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό «όχι». Ολα είναι δανεικά. Πάμε παρακάτω. Αυτή η ιστορία μπορεί και να δημιουργεί ένα πρόβλημα στις φιλοδοξίες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε περίπτωση που θέλει να αναλάβει πρόεδρος του κόμματος. Ομως, έχει το χρόνο να σκεφτεί τι θέλει να κάνει ο ίδιος σε πολιτικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί γελάει ο Χαϊκάλης με αυτούς που γελάνε