Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

 

Το νούμερο η κυρία Τασία. Αρχηγός, σου λέω. Τέτοιο νούμερο, τέτοιο αρχινούμερο χρόνια είχαμε να δούμε στο σανίδι της πολιτικής επιθεώρησης της Ελλάδος. Μεγάλη μαλακία οι τηλεοράσεις που δεν την δείχνουν όσο γίνεται περισσότερο. Να την καλούν, να την κουβαλάνε στα στούντιο των καναλιών για να την απολαμβάνει ο κοσμάκης και να ξεχνάει τα μαύρα του χάλια. Με τα μαύρα χάλια της κυρίας Τασίας.

Έτσι και ανοίξει το στόμα της το κορίτσι, έγραψε. Είπαμε. Αρχηγός στα νούμερα. Το καπετάν νούμερο. Η κυρία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός στο Μεταναστευτικό. Τέτοια μεταγραφή του σύριζα δεν έχει ματαγίνει. Η κυρία Τασία στον τομέα της δεν ξέρει τι της γίνεται. Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Αντί σα σοβαρή αριστερή να βγει να ξευτυλίσει το κόμμα της, εκείνη σκέτη πολιτικάτζα της σειράς τα βάζει με την… αντιπολίτευση.

Βεβαίως να τα χώσει στον σύριζα η κυρία Τασία διότι εδώ και πέντε χρόνια το κόμμα με τις ευαισθησίες του στους λαθρομετανάστες μας είχε ζαλίσει τον έρωτα. Και, τελικά, 7 μήνες κυβέρνηση απέδειξε ότι και σε αυτό το έργο ήταν αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Αδιάβαστοι, δηλαδή. Απροετοίμαστοι. Χωρίς κανένα σχεδιασμό.

Και να πεις ότι τσάμπα θα δουλεύανε στο κόμμα οι συριζαίοι. Ούτε μια μέρα δεν καθυστέρησε η κρατική επιχορήγηση στο κόμμα και η μισθοδοσία των βουλευτών τους. Όπως, όμως, όλα τα κόμματα έτσι και ο σύριζας ξόδευε τα πακέτα σε παπαρδέλες.

Τέλος πάντων. Η κυρία Τασία να γίνει πρωθυπουργός. Έχει δείξει την κλάση της σαν υπουργός. Μόνο στο διάστημα Ιούνιος- Ιούλιος μπήκαν στην Ελλάδα 86.000 παράνομοι μετανάστες. Και τι είπε η κυρία Τασία; Ό,τι μπορούμε, κάνουμε. Για να πάρουμε λεφτά από την Ευρώπη χρειάζεται να παρουσιάσουμε σχέδια, προγράμματα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Φοβερά πράγματα. Μετά από τόσα χρόνια και μισό χρόνο κυβέρνηση ας ελπίσουμε ότι η κυρία Τασία θα βάλει μπροστά τα σχέδια που έπρεπε να ήταν έτοιμα στο σύριζα για ένα θέμα της καθημερινότητάς μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ζητείται διαχειριστής για τα δις του Γιούνκερ