ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ!

 

Αυτό, πάλι, δεν το καταλαβαίνω. Το Μαξίμου να κατηγορεί τον Λαφαζάνη ότι θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση. Το περίεργο πού είναι; Καθόλου παράξενο, απεναντίας είναι
λογικό, λογικότατο, αναμενόμενο, ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης να μην κοιμάται τις νύχτες από τη σκέψη του πως να ανατρέψει τον Τσίπρα.

Ο Λαφαζάνης, σου λέει, είμαι σύριζα, όχι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Τη φανέλλα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας τη φοράει ο καθένας, ανεξάρτητα χρώματος, θρησκείας, ιδεολογίας εθνικότητας. Τη φανέλλα του σύριζα την φορέσαμε οι αριστεροί, οι προερχόμενοι από το ΚΚΕ, με στόχο να πετύχουμε το σοσιαλισμό. Να εφαρμόσουμε τις καταστατικές διατάξεις του κόμματος. Να δικαιώσουμε τα οράματα του λαού.

Αυτά λέει ο Λαφαζάνης. Δεν είμαι ο Μαρινάκης, σου λέει, που θέλω μόνο το πρωτάθλημα με παίκτες είτε τζιχαντιστές, βομβιστές, μαχαιροβγάλτες, πράκτοες, δεξιούς, χρυσαυγίτες, κολλητάρια της Δούρου, της Τασίας και της κάθε κυρά Σουλτάνας του κάθε κόμματος.

Γραφικός είναι ο Λαφαζάνης για όλα όσα υποστηρίζει. Άλλο αυτό. Και δεν έχει κοψιά ηγέτη. Άλλο αυτό. Είναι, όμως, αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό να τον κατηγορείς επειδή είναι συνεπής στα πιστεύω του. Και δεν θα ήταν αληθινός αγωνιστής αν δεν ήθελε να ανατρέψει τον Τσίπρα, που με την προδοσία του, την πολιτική στροφή του, ξέφυγε από τις αξίες και τις αρχές του σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι γκάφες Τσίπρα έκαναν καλό στην οικονομία