Η ΡΑΧΗΛ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΗΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Πως το κάνει πως το φέρνει, η Ραχήλ Μακρή βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο. Στις προσεχείς εκλογές η πρώην βουλευτής Κοζάνης θα διεκδικήσει για τρίτη κατά σειρά φορά την είσοδο της στη Βουλή.

Η πρώτη ήταν το 2012 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμένου, η δεύτερη τον περασμένο Ιανουάριο με τον ΣΥΡΙΖΑ και η προσεχής θα είναι στις 20 Σεπτεμβρίου με το κόμμα του Λαφαζάνη. Αμφότεροι οι προηγούμενοι αρχηγοί της έχουν ισχυρούς λόγους να είναι θυμωμένοι μαζί της, κυρίως ο πρωθυπουργός που έδωσε μάχη με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη για να τα πείσει να τη δεχθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ήταν κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε αμέσως μόλις έμαθε για την προσχώρηση της στην κίνηση του επικεφαλής της αριστερής πλατφόρμας. Αμέσως, όμως μετά την παραίτηση της κυβέρνησης, η Ραχήλ επικοινώνησε με τη στενή φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου για να τη συμβουλευθεί .

Καλύτερα εκτός Βουλής παρά να ψηφίζουμε μνημόνια, ήταν το επιμύθιο του τηλεφωνικού διαλόγου της πρώην προέδρου της Βουλής με τη Ραχήλ.

Η οποία, βεβαίως και συμφώνησε .Χωρίς, όμως να χάσει καιρό, έσπευσε να υπογράψει την προσχώρηση της στο Λ.Α.Ε. Αντίθετα, η επιστήθια φίλη της ακόμη περιμένει ένα νεύμα του Λαφαζάνη...