ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΑΠ!!!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Τολμώ μία πρόβλεψη. Ότι η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τόσο παταγώδης που, αργά ή γρήγορα, θα ξαναζωντανέψει τα δύο κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στην κατάσταση που περνά σήμερα. Ήδη η ΝΔ που οι τελευταίες, πριν από την θερινή αγρανάπαυση, δημοσκοπήσεις έδειχναν να βρίσκεται 20 μονάδες πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζει σημάδια ζωής.

Και δεν είναι μόνο η δημοσκόπηση της Μπιλντ που τη φέρει δεύτερη με 28%, δηλαδή μόλις τρεις μονάδες πίσω από το κόμμα του Α.Τσίπρα, αλλά και το κλίμα στο εσωκομματικό πεδίο. Που από κλίμα διχασμού, έγινε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας, τόσο που πολλά στελέχη κάνουν λόγο για πρωτιά στις εκλογές. Στην 40 μελή επιτροπή που συνεστήθη, συμμετέχουν πλέον όλα τα προβεβλημένα στελέχη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, δίπλα στον Νίκο Δένδια και ο Μάκης Βορίδης κοντά στον Αδωνη Γεωργιάδη. Τα στραβοπατήματα του Τσίπρα αλλάζουν το κλίμα και στο ΠΑΣΟΚ, όπου άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις ακόμη και για επιστροφή του ΓΑΠ. Η Φώφη Γεννηματά έκανε προσκλητήριο συστράτευσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων χωρίς να αποκλείει τη σύμπραξη με άλλα κόμματα.

Αλλά και ο ΓΑΠ ως επικεφαλής του Κινήματος και Σοσιαλιστών εμφανίζεται πρόθυμος να συμπράξει με το ΠΑΣΟΚ, παρά τις αντιρρήσεις Βενιζέλου. Τίποτε πια στην πολιτική δεν είναι απίθανο. Φανταστείτε το σενάριο μη αυτοδυναμίας ΣΥΡΙΖΑ, συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και υπουργό Εξωτερικών τον ΓΑΠ. Έ, ρε γλέντια

Ένα από τα πολλά, για να συνεννοούμαστε...

Διαβάστε ακόμα:

Ομηρικοί καβγάδες στις συσκέψεις της αριστεράς