ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΣ

 

Τα βρήκανε, λέει, Λαφαζάνης και Αλαβάνος. Οι δύο πρώην σύντροφοι στον Συνασπισμό, που μετά έγινε Σύριζα. Και οι οποίοι για χρόνια πολλά ήταν πάλι μαζύ στο ΚΚΕ του Φλωράκη πρώτα και μετά στην Παπαρήγα, για να μη ξεχνιόμαστε. Τι, όμως, βρήκαν στο σουβλατζήδικο που συναντήθηκαν Αλαβάνος και Λαφαζάνης. Τι συμφώνησαν.

Ο αποδυτηριάκιας δεν είναι με τον Τσίπρα. Χέστηκα. Ούτε είναι εναντίον του Τσίπρα. Οι Λαφαζάνης και Αλαβάνος είναι στην ανοικτή κόντρα με τον παραιτημένο πρωθυπουργό. Και δεν τα έχουν μαζύ του επειδή έγινε ο και γαμώ μνημονιακός πρόεδρος του σύριζα. Λένε και χοντρές κουβέντες, σε προσωπικό επίπεδο, για τον Αλέξη τους.

Έτσι είναι. Πριν γίνει εκλεκτός της πλειοψηφίας του λαού ο Αλέξης ήταν εκλεκτός του Αλαβάνου και του Λαφαζάνη. Άρα, και οι δύο σύντροφοι είναι εκτεθειμένοι στον κόσμο για την επιλογή τους στον Αλέξη τους.

Μην το ξεχνάμε. Όταν ο συνασπισμός ήταν ανεμομαζώματα, όλοι μαζύ στη σούμα στο 4%, ο Αλέκος Αλαβάνος παραιτήθηκε από το «κόμμα» και πρότεινε διάδοχό του τον Τσίπρα. Τον οποίον έκανε αποδεκτό η πλέον ισχυρή εσωκομματική τάση, η συνιστώσα Αριστερή Πλατφόρμα.

Λοιπόν; Φάγανε σουβλάκια με κρεμμύδι, είχαν και τζατζίκι μέσα οι δύο σύντροφοι, οι οποίοι αφού κοντράρουν σήμερα τον Τσίπρα, έχουν υποχρέωση να απολογηθούν γιατί μας τον φορέσανε κολάρο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ξευτύλα Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ