Η ΤΑΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!

 

Φοβερά πράγματα. Και δεν μας τα λένε. Απαράδεκτο! Ο λαός έχει κάθε δικαίωμα να τα μαθαίνει. Όλα! Να μην του κρύβουν τίποτα. Και, επιτέλους, οι πολιτικοί να σταματήσουν τα παραμύθια. Ο σύντροφος Αλέξης Μητρόπουλος, για παράδειγμα. Το 'πε και δεν το 'κανε. Ότι αύριο θα αυτοκτονήσω. Και τζάμπα περιμένει ο κόσμος τόσες ημέρες. Ο σύντροφος δεν έκανε πράξη τη δέσμευσή του. Την υπόσχεσή του.

Ποια υπόσχεση! Ήταν κατηγορηματική δήλωσή του. Απόφασή του παρμένη. Θα αυτοκτονήσω αύριο. Που την γνωστοποίησε δημοσίως, όχι απλά στο κόμμα, στον σύριζα. Η Τασία, όμως, το είπε και όλοι στο σύριζα ήταν σίγουροι, πανσίγουροι ότι η μέχρι χθες υπουργός στο μεταναστευτικό θα το έκανε! Θα αυτοκτονούσε και γι' αυτό την βάζουνε στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών. Εννοώ στη λίστα των σίγουρων βουλευτών, αφού η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες του ψηφοδελτίου της... Επικρατείας!

Είδες η Τασία. Έπρεπε αυτοί στον σύριζα να διαλέξουν. Ή, την αυτοκτονία που απείλησε, όπως ο Αλέξης Μητρόπουλος ή, τη σίγουρη εκλογή της Τασίας.

Και μεταξύ μας καλώς έπραξαν στον σύριζα. Με Τασία ο σύριζας θα σχίσει στα νησιά που έχουν πνιγεί από τους λαθρομετανάστες. Όλα τα νησιά την Τασία θέλουν!

Διαβάστε ακόμα:

Κάθε μέρα ρωτάει την πουτάνα πόσο πάει