Β΄ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

Να σου πω κάτι. Ζούμε σε εποχή απίστευτη και δεν το έχουμε πάρει πρέφα. Εννοώ δεν τη βλέπουμε τη δουλειά από τη φαιδρή της πλευρά, για να κάνουμε την πλάκα μας. Γίνονται φοβερά πράγματα. Μια απλή ερώτηση. Κερδίζουμε τίποτα αν τα παίρνουν όλα στα σοβαρά. Πόσο, δηλαδή, μας οφελεί αν πάρουμε στα σοβαρά τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη, την Κωνσταντοπούλου, τον κάθε περίεργο από τον σύριζα, και τον πρώην σύριζα, από τη ΝΔ, που σήμερα εμφανίζεται σαν... άλλο κόμμα, όχι αυτό που ξέρουμε δεκαετίες.

«Ψηφίστε ΚΚΕ» προτείνει ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του σύριζα Αλέξης Μητρόπουλος.

Φοβερά πράγματα. Τέτοιο σκορποχώρι δεν ξανάγινε στην αιωνιότητα. Ένα κόμμα, λέω για τον σύριζα, μια χαρά πορεύθηκε 25 χρόνια με τις διαφορές μεταξύ τους, τις αντιθέσεις τους, τις αντιπαραθέσεις του και χρειάστηκε να γίνουν κυβέρνηση για να μπουρδελιαστούν. Εντελώς. Δεν έχει ματαγίνει. Μέχρι χθες, μέχρι προ ολίγων ωρών ήταν μαζύ στο ίδιο κόμμα και ξαφνικά, από τη μία στιγμή στην άλλη, σκοτώνονται.

Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες και ο υποψήφιος πρωθυπουργός Μεϊμαράκης λέει και ξαναλέει «Κύριοι του σύριζα να κυβερνήσουμε μαζύ!». Είπαμε. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά.

Ο δε Μητρόπουλος με το που τον κόβουν από τις λίστες του σύριζα και αφού έχει ξεχάσει να αυτοκτονήσει, όπως είχε προαναγγείλει, φόρα παρτίδα θεωρεί ότι είναι άξιος να συστήνει στον κόσμο τι να ψηφίσει. Τι; ΚΚΕ, λευκό, αποχή. Διαλέξτε και παίρνετε. Τι θα πάρετε; Τα παπάρια σας.

Μην το ξεχάσω! Το σίγουρο. Το σιγουρότατο. Αν ξαναβγεί πρώτο κόμμα ο σύριζα, τότε θα γίνει ο β' γύρος της διάσπασης. Το ξεκαθαρίζω. Μετά τις εκλογές, όχι πριν.

Διαβάστε ακόμα:

Λαϊκή τραγουδίστρια η Ζωή Κωνσταντοπούλου