ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

 

Ο γνωστός κύριος Κώστας Ζουράρις είναι βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τι θα πει «Ανεξάρτητοι Έλληνες»; Τίποτα δεν θα πει. Είναι η ονομασία ενός κόμματος. Θα μπορούσαν να αποκαλούνταν Οι Αδέσμευτοι Έλληνες. Οι Περήφανοι Έλληνες. Οι Ασυμβίβαστοι Έλληνες.

Όχι, όμως, Ικανοί Έλληνες. Όχι Οι Πετυχημένοι Έλληνες. Ότι τέτοια πράγματα. Δεν πουλάει να λες Είμαι αποτελεσματικός, Είμαι παραγωγικός. Πουλάει να λες Είμαι Τίμιος, Είμαι Δίκαιος, Είμαι με τον λαό.

Έχει, αλήθεια, καμμία σημασία να είναι κάποιος «Ανεξάρτητος» και «Αδέσμευτος» όταν είναι μπάμιας, χάλιας, όρθιος μαλάκας;

Τέλος πάντων, η κουβέντα γίνεται επειδή ο Κώστας Ζουράρις, άλλοτε υποψήφιος με το ΚΚΕ, ρωτήθηκε γιατί κάποιος να ψηφίζει τους Ανέλ; Ο κύριος καθηγητής συνελήφθη αδιάβαστος, απροετοίμαστος. Τελικά απάντησε «Δεν έχω ιδέα γιατί να ψηφίσει κάποιος τους Ανέλ».

Άλλη ερώτηση στον απίθανο Ζουράρι. «Θα θέλατε να υπουργοποιηθείτε;». Η απάντησή του: «Δεν έχω καμμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο. Δεν κάνω για υπουργός. Το μόνο πολιτικό πόστο που έχω δυνατότητες είναι αυτό του πρωθυπουργού. Επειδή για να γίνεις πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να έχεις ειδικότητα. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω. Δεν έχω καμμία ειδικότητα».

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη αποκάλυψη της Τασίας για Τσίπρα!