ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΓΛΕΖΟΣ!

 

Ο Μανώλης Γλέζος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Λαφαζάνη. Ντροπή! Αυτό έχω να πω. Σα δεν ντρέπονται Γλέζος και Λαφαζάνης! Αυτό είναι το πολιτικό σχόλιο του αποδυτηριάκια. Ότι δεν υπάρχει τσίπα!

Για σιγά, ρε. Μέχρι τις εκλογές τις προηγούμενες, του Ιανουαρίου 2015 και τις πιο προηγούμενες, του Μαϊου και του Ιουνίου 2012, τι έλεγαν Γλέζος, πρώτη μούρη στον σύριζα μετά τον Τσίπρα, και Λαφαζάνης; Δίνω την πληροφορία ότι μας έλεγαν Ψηφίστε Σύριζα! Ψηφίστε Τσίπρα!

Και τώρα μας λένε Μη ψηφίζετε Σύριζα! Μη ψηφίζετε Τσίπρα.

Την έκαναν γυριστή! Έτσι είναι. Γιατί; Επειδή ο Σύριζας ήταν μαϊμού αντιμνημονιακό κόμμα. Επειδή ο Τσίπρας είναι κωλοτούμπας. Μάλιστα. Και οι Γλέζος, Λαφαζάνης δεν έχουν καμμία ευθύνη που πρωταγωνιστούσαν σ' ένα προδοτικό, σ' ένα ασυνεπές κόμμα;

Όχι, εμείς είμαστε συνεπείς, λένε οι Λαφαζάνηδες. Παραμύθι.

Βεβαίως ο Τσίπρας δεν μπορεί να ομιλεί για συνέπεια. Είναι ο ορισμός της ασυνέπειας. Άλλο αυτό. Ο Λαφαζάνης και ο Γλέζος από πού κι ως πού είναι συνεπείς; Δεν το ξέρουμε.

Άσε πρώτα να γίνουν, αν γίνουν κυβέρνηση οι σύντροφοι της Λαϊκής Ενότητας και μετά, ναι, ΜΕΤΑ, θα δούμε αν αυτοί θα είναι... συνεπείς. Το να είναι συνεπής κάποιος στα λόγια, στο αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος, δεν πιάνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Μια θεότητα του κομουνισμού