ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

 

Ο πρώτος αρχηγός κόμματος που παραλλήλισε την πολιτική, πιο συγκεκριμένα τη διακυβέρνηση της χώρας, με το ποδόσφαιρο ήταν ο Κινέζος, δηλαδή ο Κώστας Σημίτης. Φόρα παρτίδα ο ο κοντός παρομοίασε τον πρωθυπουργό με προπονητή. Ότι η ομάδα, δηλαδή η κυβέρνηση, παίζει καλή μπάλλα αν έχει και καλό προπονητή στον πάγκο.

«Θα φτιάξουμε την Εθνική Ελλάδος με τους καλύτερους της πολιτικής, κι όχι μόνον με υπουργούς που προέρχονται από κόμματα». Αυτή τη μαλακία είπε η Βαγγέλα η μουτράκλα,
ο Μεϊμαράκης της ΝΔ.

Μ' άλλα λόγια, για να κάνουμε ταμείο, ο Μεϊμαράκης υπόσχεται, αν κερδίσει τις εκλογές, ότι θα επιλέξει τους καλύτερους οι οποίοι, όμως, σαν υπουργοί θα υπηρετήσουν το μνημόνιο. Αυτό, δηλαδή, που οφείλει να κάνει και ο Τσίπρας. Όχι με τίποτα Τασίες και Κατρούγκαλους.

Καλώς ή, κακώς, ευτυχώς ή, δυστυχώς το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν των δανειστών. Και επιλέγεις ή, τα σπας μαζύ τους ή, το παλεύεις για να απολυτρωθείς από την αιχμαλωσία του μνημονίου.

Μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ το μνημόνιο το αποδέχθηκε στην πράξη και ο Τσίπρας. Άρα, ας αφήσουν στην άκρη τα κωλομπαρίστικα με το στόμα. Ναι, στην εθνική Ελλάδος των
υπουργών, όμως σε κυβέρνηση μνημονίου. Το λέμε κι αυτό, δεν το μασάμε.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφί Μεϊμάρ κατά τη Θάνου