ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ

 

Εντάξει ο Μεϊμαράκης νίκησε στο ντιμπέιτ τον Τσίπρα είναι ξεκάθαρο. Θέλετε να πιάσουμε ένα ένα τα θέματα και να τα αναλύσουμε; Να δούμε το επιμέρους σκορ για να καταλάβουν όλοι πώς και πόσο έχασε ο Αλέξης;

Δεν έχει νόημα να κρατάμε σκορ, διοτι και πάλι σε ένα τρίωρο δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο. Δεν υπήρξε καμμία σοβαρή προγραμματική δήλωση, ούτε έστω μια παραδοχή ανακολουθίας λόγων και πράξεων του παρελθόντος. Ουδείς είπε: «Ναι κύριες και κύριοι. Εκανα κωλοτούμπα. Το παραδέχομαι». Τι πιο ωραίο, πιο ανδρικό, πιο παντελονάτο.

Αρα; Πώς νίκησε ο Μεϊμαράκης; Θα στο πω κι αυτό. Σε μια κουβέντα της πλάκας, όπως αυτή, κέρδισμένος ήταν αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη. Κι αυτός ήταν ο δαιμόνιος Βαγγέλας που ανακάλυψε πως ο απολυμένος από τον Σαμαρά σκηνοθέτης του debate έδειχνε ψηλότερο τον Τσίπρα απ' όσο είναι. Το είπε με το στόμα, με χειρονομίες και λυγίζοντας τα πόδια ώστε να αναγκάσει τον αλητάμπουρα τον σκηνοθέτη να ψηλώσει το δικό του πλάνο.

Φαντάζομαι, πως εμείς, οι ψηφοφόροι της πλάκας, θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν αυτό το γεγονός για να πάμε την Κυριακή στην κάλπη και να ψηφίσουμε όπως πρέπει.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Τσίπρας έταξε λαμπάδα στον Αγιο Προκόπιο