ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

«Με το ζόρι οι παλαιοκομματικοί με εκβιάζουν να ψηφίσω Χρυσή Αυγή...» μου λέει ένας δικός μου που παραδοσιακά και οικογενειακά το ρίχνει σ' ένα από τα λεγόμενα προοδευτικά, δημοκρατικά κόμματα. Γιατί, τι έγινε, τον ρωτάω, τι είναι εκείνο που σε σπρώχνει να ψηφίσεις το φασισταριό, την εγκληματική οργάνωση. Και μου εξήγησε το παληοφιλαράκι.

«Ο Μιχαλολιάκος, αυτή η βρωμόφατσα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής τους ξευτύλισε όλους. Τους πήρε τα σώβρακα. Δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία αυτό που έκανε. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, κι αυτό δεν είναι το απίστευτο. Το τερατώδες είναι ότι τον έστησαν στον τοίχο τον αρχιναζιστή της Ελλάδος γι' αυτό που είπε, αντί να νοιώσουν ντροπή όλοι αυτοί οι πασόκοι, νεοδημοκράτες, κουκουέδες, συριζαίοι και σία». Να ποιο είναι το σκεπτικό του:

Σα σήμερα πριν δυο χρόνια ένας χρυσαυγίτης σκότωσε ένα παλληκάρι, τον Φύσσα κι αυτό το γεγονός στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει η διαδικασία που τελικά κατέληξε στη φυλάκιση των Κασιδιάρηδων.

Και έρχεται ο αρχηγός Μιχαλολιάκος, υπόδικος κι αυτός, και λέει Είμαστε κόμμα, όχι συμμορία και γι' αυτό αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για το χαμό του Φύσσα. Δεν είπε εμείς δώσαμε εντολή στο κάθαρμα να σκοτώσει, απεναντίας καταδικάζουμε το φονικό.

Δεν άκουσα ποτέ το ΠΑΣΟΚ να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη στις αρπακτές των Τσοχατζόπουλων. Ούτε την ΝΔ να κάνει το ίδιο για ένα σωρό οικονομικά σκάνδαλα της κυβέρνησής της. Τσιμουδιά και οι δύο γι τις μίζες της Siemens. Σαράντα χρόνια κάνουν τον Γερμανό υπήκοο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν ξέρουμε τίποτα για το φόνο, τις μίζες λέω, δεν είδαμε τίποτα στα μαύρα ταμεία μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοι θέλουν αυτοδυναμία κι ας μιλήσουν για συνεργασία