ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ!

 

Το έχουν ανεβάσει και το παίζουν με χίλια το σκάνδαλο, λέει, Φλαμπουράρη. Τι φάτσα κι αυτή ο άνθρωπος. Τον κοζάρεις στα παράθυρα και νομίζεις ότι είναι συνεχώς σουρωμένος. Νομίζεις, όμως όχι. Ούτε να τον πεις θαμώνα καφενείου, πάλι λάθος κάνεις ποντάροντας στη φάτσα του, που εύκολα σε ρίχνει έξω.

Δεξί χέρι τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο σύντροφος Αλέκος Φλαμπουράρης και τον έκανε υπουργό επικρατείας ο πρωθυπουργός μας. Φοβερά πράγματα. Ο Φραγκίσκος Μανέλλης του ελληνικού σινεμά, ένα ακόμα προϊόν του εγχώριου οικοσυστήματος, μια μούχλα και μπούρδου μπούρδου μπάνι, μπούρδες το παιδί κάνει, που έλεγε και η γιαγιά του.

Ποιας καταραμένης γενηάς τις αμαρτίες πληρώνουμε, ρε. Ποιας που να μείνει στείρα η σπορά της να γλυτώσουμε από τύπους σαν κι αυτόν τον αερόσακο με το όνομα Αλεκάρα η Φλαμπουράρα. Που τον βλέπω να μιλάει και να λέει αχλάδι το κουράδι και τον φαντάζομαι με φουστάνελλα και τσαρούχια, πρώτο πατούμενο με προκαδούρα.

Αυτό είναι το σκάνδαλο, ρε, όχι ότι σαν κολλητός του Τσίπρα πήρε έργα με την τεχνική του εταιρεία. Το σκάνδαλο είναι ότι αυτός ο Καραγκιόζης, ο αρχικαραγκιόζης σαν πολιτικός μιλάει για την οικονομική κρίση και το μνημόνιο, τις παρεμβάσεις του κόμματος του και εγώ θαρρώ ότι με βρίζει. Δεν μου κάνει πλάκα, δεκτό αυτό, να γελάσουμε λίγο. Ο Φλαμπουράρης με βρίζει, και με φτύνει. Τόσο στη ξευτύλα μ' έχει.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι παίζουν με την αγωνία των δημοσκόπων